,

Steinkjer skiskyting blev Östersund

Jag hade planerat att köra en norgecup i Steinkjer under helgen! Riktigt bra motstånd och bra tävlingar, men efter att ha sett väderprognosen så ställde jag in. Det verkar finnas risk för spöregn, blåst + dåligt med snö. Risken att bli sjuk blir större, så jag väljer att stanna kvar i Östersund för mer träning. Laddar för kommande tävlingar.

Regn i Norge. Runt noll grader, mycket regn och lite vind

Jag har kört mer träning under veckan och tycker kroppen svarar bra. Känns som formen kan börja titta fram. Men Östersund som kallas för vinterstaden får börja byta namn till gråstaden. Så här långt en riktigt dålig vinter med obefintlig snö och plusgrader. En stor eloge till banläggarna och de som sköter skidspåren på stadion, riktigt bra att hålla uppe spåren så gott som det går. Vädret är svårt att styra över.

Efter mina två segrar under helgens SWE-cup tävlingar så passade jag på att använda lite av min vinstpremie 2 x 900 sek till att förstärka kaffelagret hemma med en Fullträff! Men det var tur att tävlingarna inte gick nu under veckan.. Underkylt regn har gjort alla vägar glashala. Det har knappt gått att ta sig fram vare sig med bil eller till fots, även om det är lite bättre idag. Totalt 30 mil i bil hade tagit sin tid.

Efter bensintankning och lunchstopp i Hede så blev det en kopp Fullträff hemma i soffan!

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *