,

Från bergen i Sognefjell till bergen i Frankrike

Mellanlandar i Lima efter Sognefjell och packar om väskan för nästa läger i Frankrike. Jag blev nyss inbjuden till träningsläger i Frankrike med A-laget, åker ner redan nu på måndag, så det är snabba puckar och bara att stuva om schemat, packa väskan och åka till Torsby för vidare avfärd! Bergen nere i syd bjuder alltid på riktigt bra träning så det kommer garanterat bli många bra pass. Vi kan kanske till och med ta rygg på någon Tour de France åkare under några minuter, vem vet. Bland annat rullskidor, cykel och löpning väntar. Hoppas på många höjdmeter.

Det var länge sedan jag körde racercykel så extra skönt med medtaget bra skydd.. Med hjälp av Biketown har äntligen en bra hjälm hittats för mina träningar och tävlingar, där passform/utformning otroligt viktigt (såklart även ett bra skydd). Framförallt då mycket träning och tävling görs med gevär som med sin pipa trycker bort de flesta hjälmar vid nacken..

..Vanligen hindrar det både teknik och säkerhet då hjälmen/gevärspipan näst intill alltid krockar med varandra. För att inte tala om hjälmar som är i vägen när man siktar med geväret (pannan), tex vid rullskidskyttetävlingar.

Skönt att ha hittat en cykelhjälm med bra ventilation och bra passform som kan användas vid all träning, även som skidskytt och tex rullskidåkning med gevär! Skytte där hjälm används med mera. Men jag hoppas givetvis att skyddet inte behöver sättas på prov i något dike 🙂

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *