,

Sjukvård hälsoundersökning analys blodstatus i Östersund

Dagen började med en grundkontroll hos Hälsoanalysen! Riktigt bra att få referensvärden på allt mellan blodstatus, blodfetter och andra mineraler/vitaminer som är viktiga för kroppen. Rekommenderas verkligen att göra, även om man inte är elitidrottare! Referensvärden på nuvarande status kan ge mycket information som annars går obemärkt förbi, riktigt bra verktyg för en långvarig hälsa!

Vad är det bästa med Hälsoanalysen då? Självklart privat och inga konstigheter, Lena hjälper till med att ta och analysera de prover som önskas eller kommer med råd om vilka prover som är smartast att ta.

Ibland kan det ta tid att få hjälp av sjukvården, men då Lena jobbar ”privat” i sitt företag så öppnar sig många dörrar till snabb hjälp. Proffsig hjälp, byggd på stor erfarenhet. Jag är imponerad. Alla borde kolla upp blodvärdena och få referenser inför framtiden, bättre förutsättningar till en framtida god hälsa! Är inte det aktuellt så kanske det finns andra saker som önskas kollas upp, bara att testa på, 5 av 5.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.