,

Rullskidskytte SM Östersund

Under helgen var det tänkt att köra rullskidskytte SM i Östersund, en 7,5 km längdtävling och sprint + distans. Tyvärr blev det bara två tävlingar då jag kände att något inte var rätt med kroppen med möjlig förkylning. Dag 1 med 7,5 km kändes som en tävling på 7,5 mil och dagen efter när sprinten kördes kändes inte alls bra. Jag var helt orkeslös och det blev signal till att stå över söndagens tävling. Tråkigt, men så är det, man hoppas in i det sista att det ska gå att köra, men när något inte står rätt till så blir det definitivt tufft.

För att scanna av pulsen så gjorde jag ett sömntest med pulsbältet för att eventuellt se hög puls under sömnen. Känslan var att jag hade en ok sömn, pulsen visade 29 slag/min som lägst, snitt 36 slag/min och max 182 slag/min (vilket högst troligt beror på tillfälligt dålig mottagning i pulsbältet). Men jag ska köra en till gång, sedan även ett r/r test (det kommer snart i dagarna).

Nu jagar jag iväg den möjliga förkylningen och laddar om för nästa helger!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *