,

Rullskidor

Träningen går fint och vädret gör det inte sämre, riktigt bra dagar. Jag känner ett knäpp framåt sedan SM, bra att känna kroppen börjar röra på sig. Igår knäckte jag även en rullskida, av aluminium, under träningen.. Det är tydligen möjligt. Ska tillägga att jag har åkt många mil på skidan som jag haft i ca 2-3 år. Men ändå, det gick bra iallafall!

Träningen jag gjorde för stunden var 4 timmar på rullskidbanan och den gick av efter 2 timmar. Så jag är mycket glad över att vi inte åkte en längre runda på flera mil, då hade det blivit en lååång väg hem, löpandes i pjäxor. Nu blev det 10 min pjäxlöpning till skyttevallen där jag lånade ett par andra skidor.

GPS från rullskidpasset med knäckt aluminium

..Kraschen däremot gjorde jag i måndags, rätt ut i gruset med rullskidorna när vi körde några klassiska intervaller. En snäv kurva i hög fart, samtidigt som bakhjulet släppte när jag pressade i ytterkurvan. På någon hundradel förstod jag att riktningen kommer bli rätt ner bland stenarna med förmodat tvärstopp, så det var bara att förbereda sig på att krascha. Det blev en superman i luften och landningen densamma. Lite skrapsår på mig men värst gick det nog för pulsklockan. Det brukar vara bra att landa på ett sätt så stavhandtagen och tårna tar smällen. Nöjd med resultatet av landningstekniken även denna gång, det var ett tag sedan jag fick använda den.

 Tecken på att utrustningen används

 

2 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *