,

Till nya marker, Helsingborg & SM veckan

Snart rullar jag och Christofer iväg på en roadtrip ner till Helsingborg! Nya utmaningar väntar och det blir första gången någon av oss är med i en sommar SM-vecka. Det var svårt att hitta ett okej boende trots att staden är så stor, SM-veckan och semestertider gör det nog svårare. Många idrotter kör sitt SM så det är nog mycket folk på plats: Deltagande idrotter

Vi kommer varken att ställa upp i bågskytte eller fallskärmshoppning, men däremot väntar rullskid-SM på oss nere i Helsingborg. Fredag är det sprint med kval + finaler, sen är det 20 km på lördag. Det är stor skillnad i fart på tävlingsskidorna som man är van, funderar på att plocka med en extra hjälm och kroppsskydd, snabbt kommer det gå.

Det blir intressant att känna på lite fart och göra två tävlingsdagar. SM-veckan i Helsingborg och Landskrona sänds på SVT, förhoppningsvis även rullskidtävlingarna. Fredag och lördag är det vår tur att hoppa in i hetluften. Nu hoppas vi bara att solen håller i sig och att vi slipper regn som gör asfalten hal, då lär det bli ner i diket med tanke på de tävlingshjul vi har uppgraderat oss med.

Mer information lär finnas nedan på de två länkarna.
Nu bilar vi ner till hetluften.

http://www.smveckan.se/deltagandeidrotter4/
https://www.svtplay.se/sm-veckan

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *