,

Svänger upp ->

Formkurvan börjar trippa uppåt så det blev bra avslutningar på europatävlingarna i Obertilliach. Distansen bjöd på skyttet 1003, en sista serie som förstörde den dagen. 3 minuter tillägg på sista skyttet innebär många tappade placeringar, kanske var det tankarna som kom, det höll på att bli bra resultat. Sprinten dagen efter bjöd istället på en 11 plats med skyttet 00, lyckades inte hålla undan för alla jagande under sista km. Det blir bättre och tekniken är en nyckel när jag blir trött. Viktigt att försöka slipa på den under juluppehållet. Mycket hårt motstånd på cuperna, så resultatet är bra.

Top 15 på sista tävlingen i Obertilliach. 

Tävlingarna under helgerna har gått bra, men det fattas någon träff i skyttet för att jag ska vara nöjd. Nu börjar det lossna lite, så det ska bli mycket intressant att se vad som händer om man lyckas skaka loss lite extra form kommande vecka.

 

Självklart bjöds det även på luciatåg på hotellet. Norge förstod vad det var. Resterande länder, tveksamt. Men det blev succé och ett kort pianointro för min del. Bjuder på den första och enda repetitionen. 

 

Lämnar både sol, berg och vakthundar i Obertilliach. Till mörkare breddgrader och jultomten!

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.