,

Träning i Torsby

Jag åkte ner till Torsby direkt efter SM i Boden för träningsläger, allt mellan löpning till rullskidor men även några pass i skidtunneln. Det har varit riktigt bra träningsdagar med både bra och mycket träning, sen har vädret också varit bra. Inget höstväder och kalla regnskurar som kan öka risken att bli sjuk när man tränar mycket. Riktigt roligt att träna med lite folk som man inte ser så mycket, det ger lite extra i träningarna både under intervallerna eller långpassen.

Fina spår i tunneln och besök av en del norsk skidåkare. Bra för skidvanan att köra några varv!

Träningen går riktigt bra rullar på fint. Nu åker jag till Östersund igen för fortsatt tuff träning, innan det blir några dagar lugnare inför nästa träningsläger med Militärlandslaget, då är det Italien och Toblach som gäller.

Nu är det även tid för att byta pipa på geväret som jag inte har rört sedan SM. Jag för skjuta någon serie med den nya pipan innan nästa läger, bara för att kontrollera korntrumman. Det kan lätt bli några varv på dioptern, dvs +-10-20 snäpp. Men förhoppningsvis så blir det inte så stora rörelser på träffbilden, men det visar sig. Bra med ny pipa, det blir ännu säkrare och bättre framförallt när det blir kallare ute. Det kan lätt vara skillnaden mellan ett par bom under en tävling kontra ”fullt hus”, så nog är det viktigt. Tidigare har jag bytt pipa efter varannan säsong, men den här har varit med någon säsong till. Men nu ska det bytas!

 

Äppelträden ger röda äpplen, riktigt röda. Riktigt goda också.. Fullträff.

Åter i Östersund igen: Regn och blåst! Ingen högoddsare precis.

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *