,

Succé & en riktig Fullträff för mitt kaffe! – Vidare mot Italien

Under veckan som varit så lanserade jag mitt egna kaffe, Fullträff! Jag bjöd på 3 dagars provsmakning under världscupveckan i Östersund! Samtidigt körde jag en tävling där man skulle gissa på antalet kaffebönor i en glasburk.

..Och vilket tryck det blev! Över 75 stycken ville vara med och gissa antalet kaffebönor! Alla tävlade inte, så det var troligen över 100 personer som testade mitt kaffe, riktigt roligt! Hela 40 LITER (ungefär +- 10 liter) Fullträff-kaffe gick åt, vilket vittnar om en bra produkt.. Många har sagt att kaffet är det bästa de har smakat, även det är såklart otroligt roligt att höra. Ekologiska bönor, speciell torkningsprocess och varsamt nyrostade ger resultat. Ett unikt samarbete mellan mig, en av världens bästa kafferostare och min mycket duktiga barista i Östersund, en riktigt Fullträff.

Imponerande stort intresse och det blev än större när det bjöds på provsmakning av min rostningsprofil, 50/50 av mörk och lite ljusare rostat ger speciella smaker. MEN det mest imponerande.. Antalet kaffebönor i glasburken, hela 2 273 st kaffebönor som räknades ihop (2 gånger) av Big Lake Coffee. Närmast? Ja.. Det var Lars, som gissade på 2 273 stycken. Extremt, ett mirakel. Grattis och fenomenalt, det borde uppmärksammas i media eller i Vetenskapens värld. Kanske borde Lars få Nobelpriset i fysik, jag vet inte, men ett mirakel skedde i Östersund.

Flera har även fått Fullträff hemskickat, mer information finns här! 250g eller helst 1000g påsar kan jag boka upp och posta, om det inte går att levereras/hämtas runt mina resor.

Krafter som Lars har? – 2 273 st alltså. Det, är en riktigt Fullträff.

Nu är det tävlingar i Italien som väntar, först upp blir Ridnaun! Träningen har gått bra så jag är spänd på att tävla.. Hoppas på 3-4 steg till i både åkning + skytte. Då blir det bra! Kanske följer några Fullträffar med, närmare två stycken, de finns nämligen bara 500g kvar efter min lansering.. Nu går vi all in ->

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *