,

Inget SM i Östersund men tillbaka till träning

Det blev ingen SM tävling under helgen för min egen del. Jag testade något intervalldrag dagen innan men blev tjock i halsen och lite hostig, då var det bara att kasta in handduken tyvärr. jag hade förhoppningar på att köra stafett på den sista dagen men det var också något för tidigt. Däremot har jag kunnat röra på mig och känt mig bättre för varje dag som gått, men inte varit redo för intervallfart.

Jag fick istället stå på sidan och titta, det blev några medaljer till klubben så det var kul! Stafetten blev inte av, synd då vi hade ett brons att försvara. Synd att det annars var lite deltagare, lite tråkigt med tanke på att det ändå var SM, tex i stafetten var det 1 damlag och 2 herrlag som gick i mål.

Åter i träning lite lätt, förhoppningsvis blir det ett första intervallpass i början av veckan så man kommer igång igen.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *