,

SM Skidskytte Boden – Sprint Guld LimaSKG

Skidskytte SM har precis avslutats i Boden med sprint, jaktstart och stafett. Helgen innan blev det seger + 2:a plats i Sveg, då på SWE-cup, så formen kanske var uppåtgående. SM helgen i boden blev utmanande med hårda vindar på sprint och jaktstart men det var tillräckligt lugnt för att köra tävlingarna.

Det blev ett fint guld på SM sprinten, med bra åkning och ok skyttet 2-1 för dagens väder. Jaktstarten resulterade tyvärr i 10 straffrundor så det blev en 6:e plats några sekunder från medalj, en träff till så hade det kanske sett annorlunda ut, men hela helgen var ändå ett steg fram i skidåkningen.

Stafetten blev vi 6:a på, där Simon, jag och Johanna körde. Min insats på stafetten blev desto värre med 3 straffrundor, så skyttet har varit riktigt dåligt senaste helgerna. Åkningen var bra under hela helgen, helt annan känsla än på länge, så det var lite typiskt att skyttet gick långt ifrån bra. Ryggen har känts bättre under de sista veckorna än på i stort sett flera månader, så det kanske har gjort lite effekt på benen. Men jag får ändå göra en check på gevär och allt för att se om något inte är rätt där, men det kanske bara är skytteformen som blivit totalt bortblåst på rekordnivå.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *