,

Sjuk! Snart SM i Sollefteå

Ingen bra tidpunkt att bli sjuk på, förkyld! Sammanfattning under året är nog att jag varit sjuk, tränat i 1 vecka, sjuk igen, 1 veckas träning, sjuk igen.. Känslan är så. Måste vara något mystisk som tar lång tid att få bort. Men jag är inte ensam, det är många som har liknande sjukdomsförlopp. Det mest otroliga är att det hela tiden kommer tillbaka, även om jag tar en rejäl vila.

Nå, ont i halsen och feber under helgen, men nu har jag då ingen feber! Jag hade inte kunnat tävla idag eller imorgon som det känns.. SM sprinten är på fredag så tiden tickar rejält. Jag hoppas att jag kan vara med, men just nu är jag för sjuk för det. Tummen ner för att vara sjuk, så otroligt segt och tråkigt.

 

 

Vad händer annars om det inte går att tävla/träna? Det blev lite lugnare under helgen när man kände sig febrig, men annars är det fullt upp. Ett arbete som tar lite tid är min masteruppsats som är i full gång. Försöker inkassera mer visdom bland allt annat jobb, iallafall visdom på pappret -> Master of Science (120 credits)

 

Visdom på ett papper?

 

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *