,

Läger med Försvarsmakten Militärlandslaget

Fler bilder finns längre ner, spana in oss! (obs endast för de personer som vågar titta)

Hemma igen efter ett bra träningsläger med Militärlandslaget i Boden, skidåkare, skidskyttar och skidorienterare var på plats. Vi var riktigt många den här gången, runt 20 personer så det blev bra träningspass, allt från stavgångsintervaller till hårda rullskidpass på banan. Tack för ett roligt och bra läger, alltid bra att köra olika grenar tillsammans! Mer sånt, bra aktiva och bra ledare blir ju en fin kombination!

Militärlandslaget blir hårt till vintern, var så säkra.

Ett riktigt starkt och bra gäng som siktar bland annat på Sochi 2017! Militär-VM som då även är ett mindre militärt vinter OS med flera grenar. Förra gången var det i Frankrike, då var jag på plats. Spännande saker. Nästa läger -> Sollefteå, det blir med all säkerhet riktigt bra det med.

 

Vilodag – ute på annat uppdrag med Försvarsmakten 

 

Stavgångspass, intervaller med gänget!

Jag testade även ett nytt gevär för lite utmaning under ett skyttepass. Precision med 30-30 poängräkning, det klassiska ”30-30” skidskyttetestet! Egentligen används 30-30 nästan alltid vid träningen ”precision” i skidskyttesammanhang. Men det finns såklart ett par övningar som är extremt bra för skyttet, precision, men som inte det minsta har något med poängräkning alá 30-30 att göra. 30-30 behöver ju inte vara = precision, precis samma som att precision inte behöver vara = 30-30! Men vilka är de andra givande övningarna då? Det får bli ett annat inlägg, kanske kör dem på nästa läger med Försvarsmakten och Militärlandslaget! 😉  

30-30 med ett nytt oanpassat gevär för mig, 504 poäng. Här är de sista stående skotten.

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *